Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 45 66 06 30

Send os en e-mail
Alle Rideudstyr
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
LeMieux X-Grip dressurunderlag Se fuld størrelse

LeMieux X-Grip dressurunderlag

Det nye LeMieux X-Grib underlag kombinerer LeMieuxs velkendte snit, med det nye X-Grib silikone system fra Acavallo. Underlaget er designet til at sikre og medvirke til sadlens stabilitet, samtidigt med det giver stødabsorbering og grib (anti-slip). Underlaget har et unikt 3 lags design, som kombinerer X-Grib silikone, skum og Acavallos gel.

Flere detaljer

DKK 1.348,00

Alt i alt er dette underlag et af markedets ”tyndeste” underlag, der har så god grib effektivitet. Memory foamen under X-Grib silikonen, giver sadlen mulighed for at komme ned om hesten samt giver stabilitet. Acavallos X-Grib systemet på undersiden af underlaget, kan det samme som deres andre velkendte produkter, med deres lavprofil og anti-slip funktion. Dette twin sided teknologiske produkt hører til i eliten hos LeMieux. 

Underlaget er designet til at passe forskellige typer dressur sadler. Det har et anatomiske snit og beskyttelse mod slitage ved gjordområdet, med velcro samt syning til gjordstropper. 
Underlagets overside er i det lækre suede og undersiden er komplimenteret med en ny blød bambus tekstil, som hjælper med at absorberer og kontrollere sved, samt minimere friktion mod hesten.